DTM Collectibles

Uw broker voor alles omtrent de passie voor auto's

Bent u op zoek naar een bijzondere auto? Of wilt u uw collectible verkopen? Wij helpen u graag. Wij hebben toegang tot hoogstaande collecties, voornamelijk in Europa. Die stellen wij graag aan u voor; wij verkopen enkel auto’s uit privé collecties, van technisch top niveau. Al onze collectibles worden gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u kunt blijven genieten van rijden, zoals het hoort.

DTM Collectibles - Exclusieve auto kopen

Zoek een occasion

Net online

Uitgelichte aanbod

Privé verzamelaars

DTM Collectibles

Door de afgelopen jaren heen zijn wij passie en ervaring steeds meer gaan koppelen aan de automotive. Waar volgens ons de moderne auto het stukje ‘goosebump’ factor laat liggen, zijn er veel kunststukken in het verleden gemaakt in de periode van – volgens ons– het toppunt van de mechanisatie. Daarnaast is het uiteraard belangrijk dat we heel veel ‘smiles a liter’ hebben met de klanten en onze directe omgeving van privé verzamelaars.

Bekijk onze collectie
Prive verzamelaars
Fueled by Passion; Driven by Emotion.
  • DTM Collectibles

Fueled by Passion; Driven by Emotion.

Bekijk collectie

Benieuwd naar onze collectie? Klik op de knop om onze actuele collectie te bekijken.

Bekijk onze collectie

Over ons

Wilt u graag meer weten over DTM Collectibles? Klik op de knop en maak kennis met ons!

Over ons
Uw auto verkopen

Consignatie verkoop

Overweegt u een exclusieve auto te verkopen, maar is inruilen geen optie of financieel minder aantrekkelijk? Bij DTM Collectibles doen we ons uiterste best om een nieuwe liefhebber te vinden voor uw geliefde voertuig. Als ervaren bemiddelaar tussen koper en verkoper, beschikken wij over een uitgebreid netwerk en actuele kennis van de markt. We werken op basis van ‘no cure, no pay’, waarbij de enige aanvangskosten de voorbereiding van de auto zijn. Consignatieverkoop bij DTM Collectibles levert doorgaans meer op dan inruil of particuliere verkoop. Wij ontzorgen u volledig bij de verkoop en houden uw auto tijdens dit proces volledig bij.

Consignatie verkoop
DTM consignatie verkoop
Op zoek naar exclusieve auto
Bekijk onze collectie

Op zoek naar dé exclusieve auto?

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op, onder het genot van een goede kop koffie neem ik graag de tijd voor u. Of neem alvast een kijkje in onze collectie om de benzine kriebels te krijgen. Wij ontvangen u graag om deze passie samen te delen.

Neem contact op
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op