Fueled by passion

Wie zit er achter DTM Collectibles? Graag stel ik mij aan u voor.

Als kleine jongen heb ik altijd samen met mijn vader veel gedaan met auto’s. De eerste teleurstelling begon voor mijn moeder op het consultatie bureau; Daar was ik bij de oogtest even stil. Precies bij een ‘contour’ van een auto. Toen de arts nét wilde overgaan op oogtesten met lens, riep ik; Lamborghini! 

Na mijn studie koos mijn ‘rationele’ kant om de vastgoed kant te ontdekken. Na een leerzame periode bij Orange Capital Partners, waar als jong bedrijf ook veel gepassioneerde mensen werkten en ik veel heb mogen leren, kwam ik erachter dat mijn passie toch elders lag. Ik was de enige met een model autootje op mijn bureau, de enige die kippenvel kreeg als de eigenaar zijn auto startte. Dus besloot ik te zoeken in de autobranche, het liefst in een niche en bij een startend bedrijf zodat ik mijn ‘ondernemende’ wensen kon vervullen. Zo kwam ik in contact met de Cool Classic Club. Na een fijne periode bij de Cool Classic Club, waar ik verantwoordelijk was voor de collectie en verkoop, heb ik besloten mijn eigen avontuur aan te gaan in de bemiddeling en verkoop van exclusieve auto’s. 

Omdat ik het persoonlijke contact heel erg belangrijk vind, is er in de afgelopen vijf jaar een netwerk ontstaan van verzamelaars. De auto’s die ik aanbied komen dan ook altijd direct via die verzamelaar. 

Zin in meer benzine praat? Gezellig je binnenkort te ontmoeten!

Dieter Tielman

Let’s get in touch
Contact Form Demo
Translate »