diensten

Verkopen

Een nieuwe liefhebber vinden voor jouw vierwieler kan soms ietwat uitdagend zijn. Tijdrovend, veel mensen die komen kijken en het wederzijdse vertrouwen wat vaak ontbreekt. We helpen je graag met het vinden van een nieuw thuis voor je collectible, samen met Lusso als technisch standaard.

zoektocht

Op zoek naar iets specifieks? Dit betekent waarschijnlijk dat deze niet in onze huidige collectie staat. Grote kans dat deze wel in ons netwerk te vinden is, of dat we iemand kennen die deze kan aanbieden. We gaan graag in gesprek.

HOTEL

Jouw dierbare bezit mag natuurlijk niet buiten slapen. Laat uw auto bij ons achter en laat ons er voor zorgen zoals u dat zou doen. Onder een dekentje, aan de druppelaar, verwarmd en droog. Uiteraard op te halen wanneer u dat wilt.

Aankoophulp

Wilt u dat we met u meekijken naar een collectible die u elders heeft gezien? Met onze technische blik, kennis van details en contacten met transport en import kunnen we u helpen zodat u zeker bent van enkel veel smiles per liter!

Onderhoud

Met onze partner Lusso Classics kunnen wij ook meedenken in onderhoud, restauratie en revisie van uw sportauto en/of klassieker.

inkopen

Wilt u direct afstand doen van uw bijzondere voertuig zonder daarbij te wachten? Dan kunnen wij in overleg ook de auto direct van u overnemen.

Wij zijn DTM Collectibles.

Autoliefhebbers die auto’s als hun belangrijkste bron van zingeving en plezier in het leven zien.

  • Kwaliteit, aandacht en service zijn de pilaren van onze filosofie.
  • Betrouwbaarheid als dealer zoals nergens anders.
  • Wereldwijd netwerk wat vele mogelijkheden biedt.
  • We geven graag advies en denken mee in het opbouwen van een collectie.
wij helpen u graag
Contact Form Demo
Translate ┬╗