DTM Collectibles

Consignatie verkoop

DTM-Collectibles bemiddelt in de aan- en verkoop van exclusieve auto’s. Wilt u uw auto verkopen? Bijvoorbeeld omdat inruilen niet aan de orde is? Of financieel onaantrekkelijk? Wij spannen ons maximaal in om een nieuw liefhebbend thuis te vinden voor uw collectible.

DTM Consignatie verkoop
Uw auto verkopen?

Consignatie verkoop

Een nieuwe liefhebber vinden voor uw bijzondere vierwieler kan soms een uitdaging zijn. Het is een tijdrovende aangelegenheid die veel meer vraagt dan dat u wellicht aanvankelijk denkt. DTM Collectibles helpt u graag bij de verkoop. Wij bemiddelen in de aan- en verkoop van exclusieve auto’s. Graag doen wij ons uiterste best om een nieuwe eigenaar te vinden voor uw collectible. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Aankoophulp
Consignatie verkoop
Waarom consignatie verkoop
Uitgebreid netwerk

Waarom consignatie verkoop

Een exclusieve auto verkopen vraagt om net dat beetje extra aandacht. Dankzij onze jarenlange ervaring, het uitgebreide netwerk en de nodige kennis rondom prijzen en de markt, kunnen wij de juiste partij voor uw auto vinden. Daarbij werken wij op basis van no cure, no pay. U betaalt enkel de kosten voor het verkoop klaar maken van de auto. Daarna verzorgen wij de rest! Consignatie verkoop brengt over het algemeen altijd meer op dan inruil of privé verkoop. Omdat wij het gehele verkooptraject uit handen nemen, kunt u genieten van uw passie. Zonder dat u het vaak -ergerlijke- verkoop traject zelf hoeft te doorlopen.

Neem contact op
Wij promoten uw auto

Hoe werkt consignatie verkoop

Hoe consignatie verkoop in zijn werk gaat? We leggen het graag even in stappen voor u uit. In de eerste fase bepalen we samen met u een passende vraagprijs na een grondige waardebepaling. Indien gewenst, begeleiden we u bij het optimaliseren van uw auto voor verkoop. Daarna starten we het adverteren met een gedetailleerde beschrijving, optielijst en professionele foto’s. Uw auto wordt gepromoot op internationale social media platforms, autoverkoopsites en ons uitgebreide netwerk. Dit gebeurt altijd met de voorkeur voor een exclusieve presentatie om vragen te minimaliseren en de verkoop te bevorderen. Bij interesse in uw auto voeren we een grondig cliëntonderzoek uit en starten we namens u de onderhandelingen. Bij akkoord zorgt onze partner voor een vlotte administratieve afhandeling en de uiteindelijke levering. Als transport nodig is, halen we de auto op met onze gesloten trailer.

Neem contact op

Hoe werkt consignatie verkoop
Wij promoten uw auto
  • Hoe werkt consignatie verkoop

Fueled by Passion; Driven by Emotion.

Over ons

Wilt u graag meer weten over DTM Collectibles? Klik dan even op onderstaande button en maak kennis!

Over ons

Contact

Heeft u interesse in consignatie verkoop? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Neem contact op
Uw interesse gewekt
Neem contact op

Uw interesse gewekt?

Denkt u erover na om uw auto te verkopen? Neem dan even contact met ons op, we gaan graag voor u aan de slag. Heeft u nog vragen over de consignatie verkoop stel deze dan gerust. Wij begrijpen als geen ander dat u uw collectible niet zomaar de deur uit doet en denken graag met u mee voor de juiste partij. Benieuwd welke auto’s wij zoal in de verkoop hebben? Neem dan even een kijkje in onze collectie. Veel succes en tot ziens bij DTM Collectibles.

Ik wil advies
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op