DTM Collectibles

Over ons

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Hierdoor is er in de afgelopen vijf jaar een netwerk ontstaan van privé verzamelaars. Zo hebben wij altijd toegang tot de meest exclusieve auto’s. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om een afspraak te maken en samen over uw droomauto te sparren!

Over ons op locatie
Dieter Tielman

Over Dieter

Als kleine jongen heb ik altijd samen met mijn vader veel gedaan met auto’s. De eerste teleurstelling begon voor mijn moeder op het consultatie bureau; Daar was ik bij de oogtest even stil. Precies bij een ‘contour’ van een auto. Toen de arts nét wilde overgaan op oogtesten met lens, riep ik; Lamborghini!

Na mijn studie koos mijn ‘rationele’ kant om de vastgoed kant te ontdekken. Na een leerzame periode bij Orange Capital Partners, waar als jong bedrijf ook veel gepassioneerde mensen werkten en ik veel heb mogen leren, kwam ik erachter dat mijn passie toch elders lag. Ik was de enige met een model autootje op mijn bureau, de enige die kippenvel kreeg als de eigenaar zijn auto startte. Dus besloot ik te zoeken in de autobranche, het liefst in een niche en bij een startend bedrijf zodat ik mijn ‘ondernemende’ wensen kon vervullen. Zo kwam ik in contact met de Cool Classic Club. Na een fijne periode bij de Cool Classic Club, waar ik verantwoordelijk was voor de collectie en verkoop, heb ik besloten mijn eigen avontuur aan te gaan in de bemiddeling en verkoop van exclusieve auto’s.

Dieter Tielman
Persoonlijk contact

Persoonlijk contact

Omdat ik het persoonlijke contact heel erg belangrijk vind, is er in de afgelopen vijf jaar een netwerk ontstaan van verzamelaars. De auto’s die ik aanbied komen dan ook altijd direct via deze verzamelaar. Zin in meer benzine praat? Gezellig u binnenkort te ontmoeten!

Dieter Tieleman

Neem contact op
Wat wij aanbieden

Onze diensten

Bij DTM Collectibles bent u aan het juiste adres voor het verkopen of aankopen van een auto. Ook wanneer u op zoek bent naar iets specifieks denken we graag met u mee. Daarbij kunt u gebruik maken van een aankoophulp om samen de collectible te bekijken. Dankzij onze technische blik, kennis van details en contacten met transport en import kunnen we u helpen bij het vinden van uw droomauto. Ook wanneer er onderhoud nodig is, restauratie of revisie van de sportauto en/of klassieker staan we klaar. Wilt u direct afstand doen van uw bijzondere auto zonder daarbij te wachten? Dan kunnen we in overleg de auto direct van u overnemen. Laat u uw auto bij ons logeren? Dan staat deze gegarandeerd veilig en droog, op te halen wanneer u dat wilt. Vanzelfsprekend hebben wij een prachtige collectie collectibles klaar staan, neem zeker even een kijkje in onze collectie.

Bekijk onze collectie
DTM onze diensten
Neem contact op

Uw interesse gewekt?

Denkt u erover na om uw auto te verkopen? Neem dan even contact met ons op, we gaan graag voor u aan de slag. Heeft u nog vragen over de consignatie verkoop stel deze dan gerust. Wij begrijpen als geen ander dat u niet zomaar afstand doet van uw collectible. Wij denken graag met u mee om een volgende passende liefhebber te vinden! Benieuwd welke auto’s wij zoal in de verkoop hebben? Neem dan even een kijkje in onze collectie. Tot ziens bij DTM Collectibles.

Neem contact op
Uw interesse gewekt
Neem contact op
  • Uw interesse gewekt?

Fueled by Passion; Driven by Emotion.

Collectie bekijken

Benieuwd naar onze collectie? Neem dan even een kijkje door op onderstaande button te klikken.

Occasion kopen

Consignatie verkoop

Rondom de verkoop van uw exclusieve auto kunnen wij alles voor u regelen! Meer informatie vindt u hier.

Auto verkopen
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op