DTM Collectibles

Aankoophulp

Heeft u een bijzondere collectible gezien en wilt u dat wij met een technisch oog meekijken? Met onze expertise in details, technisch inzicht en uitgebreide netwerk, staan wij klaar om u te assisteren. Op deze manier verzekert u zich ervan dat de collectible die u aanschaft, u puur plezier verschaft.

Aankoophulp blauwe auto
Aankoophulp

Wij regelen alles!

Bij onze dienstverlening als aankoophulp nemen wij het volledige proces van het kopen van uw collectible uit handen. Vanaf het eerste contact tot aan de overdracht; wij regelen alles! Onze toegewijde experts staan klaar met kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat uw aankoop vlekkeloos verloopt. Of het nu gaat om de inspectie van het voertuig, het onderhandelen over de prijs of het regelen van de benodigde documentatie, wij ontzorgen u in alles rondom uw collectible.

Over ons
Wij regelen alles
Een zorgeloze aankoop
Uitgebreid netwerk

Een zorgeloze aankoop

Geniet van een stressvrije aankoopervaring met onze professionele service. Met onze focus op kwaliteit en tevredenheid streven wij ernaar uw aankoop soepel te laten verlopen. Dankzij onze contacten rondom transport en import hebben we uw collectible snel ter plaatse. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Maak een afspraak
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op