DTM Collectibles

Onderhoud

Met onze partner Lusso Classics kunnen wij ook meedenken in auto onderhoud, restauratie en revisie van uw sportauto en/of klassieker. Bij Lusso Classics staat vakmanschap centraal. Deze ervaren experts delen uw passie voor exclusieve voertuigen en streven naar perfectie in elk detail.

Auto onderhoud BMW
Auto onderhoud

Onderhoud collectible

Heeft uw collectible onderhoud nodig dan kunt u rekenen op voortreffelijke zorg van onze partner, Lusso Classics. Of het nu gaat om het behoud van de oorspronkelijke glans, de restauratie van historische kenmerken of de algehele revisie van uw geliefde auto? Wij bieden een op maat gemaakt traject om ervoor te zorgen dat uw sportauto of klassieker in topconditie blijft.

Neem contact op
Onderhoud collectible
Maak een afspraak
Onderhoud auto

Maak een afspraak

Wat uw auto ook nodig heeft, wij garanderen dat uw collectible de zorg krijgt die het verdient. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies. Uw droomcollectible verdient de beste zorg en aandacht, en wij zijn er om u daarbij te ondersteunen.

Maak een afspraak
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op