DTM Collectibles

Autohotel

Uw dierbare bezit mag natuurlijk niet buiten slapen. Laat uw auto bij ons achter en laat ons er voor zorgen zoals u dat zou doen. Onder een dekentje en aan een acculader voor de conditie van uw elektra- en accu, verwarmd en droog. Uiteraard op te halen wanneer u dat wilt.

Autohotel rode auto
DTM Collectibles

Altijd beschikbaar voor de volgende rit

Is het een mooie dag en wilt u in de auto rijden? Of is er een speciale gelegenheid waarvoor u uw auto wilt gebruiken? Laat het ons weten en wij zorgen dat uw auto startklaar staat. Na de rit voorzien wij opnieuw een beschermend dekentje, een acculader voor de conditie van uw elektra- en accu en een comfortabele, verwarmde opslagruimte om uw voertuig in optimale staat te houden.

Neem contact op
Altijd beschikbaar voor de volgende rit
Gebruik maken van ons autohotel
24/7 beveiligd

Gebruik maken van ons autohotel

Maak ook gebruik van de mogelijkheid uw auto bij ons op te slaan. Of het nu gaat om een zorgvuldig bewaarde klassieker of een geliefde sportauto, onze opslagfaciliteit is ontworpen met oog voor detail. Uw voertuig wordt ondergebracht in een veilige omgeving, met aandacht voor optimale omstandigheden. Zo verzekeren wij dat uw collectible in topconditie blijft!

Neem contact op
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op