DTM Collectibles

Overig

Of u nu een inkoopservice voor uw auto nodig heeft of de expertise van een aankoophulp; bij DTM Collectibles bieden wij het allemaal! Daarnaast bent u ook voor auto-onderhoud en een veilige opslag bij ons aan het juiste adres.

Overige diensten
DTM Collectibles

Auto inkopen

Wij bieden een inkoopservice van uw collectible; snel en moeiteloos voor een eerlijke prijs! Wilt u snel en zonder gedoe afscheid nemen van uw klassieker of sportauto, dan kunt u in overleg de auto direct aan ons overdragen. Bij DTM Collectibles begrijpen we de waarde van uw tijd, daarom streven we naar een vlot en efficiënt verkoopproces. Ons toegewijde team staat paraat om uw wensen te begrijpen en de overname van uw auto soepel te laten verlopen.

Auto inkopen
Auto inkopen
Aankoophulp
DTM Collectibles

Aankoophulp

Bent u geïnteresseerd in een speciale collectible en wilt u gebruikmaken van onze kennis? Met onze expertise in details, technisch inzicht en uitgebreide netwerk staan wij paraat om u te ondersteunen. Dankzij onze aankoophulp geniet u van een zorgeloze aankoopervaring. Daarbij nemen wij alles voor u uit handen! Op deze manier verzekert u zich ervan dat de collectible die u aanschaft, u puur plezier verschaft.

Aankoophulp
DTM Collectibles

Auto onderhoud

Heeft uw auto onderhoud nodig? In samenwerking met onze partner, Lusso Classics, denken wij graag met u mee op het gebied van onderhoud, restauratie en revisie voor uw sportauto en/of klassieker. Vakmanschap staat centraal bij Lusso Classics. Deze deskundige vakmensen delen uw passie voor exclusieve voertuigen en streven naar perfectie in elk detail.

Auto onderhoud
Auto onderhoud
Autohotel
DTM Collectibles

Autohotel

Ervaar het comfort van ons autohotel. Uw kostbare bezit verdient niets minder dan de beste zorg. Bij ons kunt u uw auto met vol vertrouwen achterlaten, wetende dat wij er net zo goed voor zorgen als u dat zou doen. Onze faciliteiten bieden uw auto een veilige haven, zodat u er zeker van bent dat uw voertuig onder optimale omstandigheden veilig en droog staat.

Autohotel
DTM Collectibles

Voor de autoliefhebber

Wij bieden enkel auto’s aan van technisch top niveau. Onze gehele collectie wordt gecontroleerd door onze technisch partner Lusso Classics, waardoor u enkel hoeft in te stappen en kunt genieten zoals dat hoort. Wilt u onze auto’s komen bekijken? Wij heten u van harte welkom in onze showroom te Hilversum.

Neem contact op